VSEBINA

  1. Politika zasebnosti (zunaj EU)
  2. Politika piškotkov (zunaj EU)
  3. Obvestilo o zasebnosti za prebivalce Kalifornije
  4. Politika zasebnosti za uporabnike iz EU
  5. Pravilnik o piškotkih za uporabnike v EU
POLITIKA ZASEBNOSTI (ZUNAJ EU)

Datum začetka veljavnosti: 25. maj 2018

UVOD

Hundeshagen Digital Media, LLC, d / b / Hundeshagen Industries, njene podružnice in podružnice ( 'Hundeshagen' , 'mi' ali 'mi' ) ceni zasebnost naših uporabnikov in naročnikov. Prizadevamo si, da bi bili pregledni glede tega, kako zbiramo in uporabljamo vaše podatke, da bi bili vaši podatki varni in da bi vam ponujali smiselne odločitve. Ta politika zasebnosti ( 'Politika' ) opisuje prakse zasebnosti za www.Hundeshagen.org spletna stran ( 'Spletno mesto' ), ki so v lasti in upravljanju Hundeshagena. Ta pravilnik naj bi vam pomagal razumeti, katere podatke zbira Hundeshagen, zakaj jih zbiramo in kaj z njimi počnemo.



Ta politika velja za naše prakse spletnega obveščanja o spletnem mestu za vse uporabnike, razen za uporabnike znotraj Evropske unije. Ta pravilnik ne velja za osebne podatke, zbrane prek spletnih mest ali aplikacij tretjih oseb, vključno s spletnimi mesti, do katerih lahko dostopate prek spletnega mesta. Ta spletna mesta in aplikacije imajo lahko lastne pravilnike o zasebnosti, ki vam jih priporočamo, da jih preberete, preden na njih ali prek njih posredujete kakršne koli osebne podatke. Nekatere ponudbe na našem spletnem mestu lahko vsebujejo dodatna obvestila o postopkih in izbiri informacij. Preberite ta dodatna razkritja zasebnosti, da boste razumeli, kako se lahko nanašajo na vas.



Natančno preberite to politiko, da boste razumeli naše politike in prakse v zvezi z vašimi podatki in kako bomo z njimi ravnali. Če se ne strinjate z našimi politikami in praksami, ne uporabljajte spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta se strinjate s tem pravilnikom. Ta pravilnik se lahko občasno spremeni. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po izvedbi sprememb se šteje za sprejem teh sprememb, zato redno preverjajte pravilnik glede posodobitev.

OTROCI DO 13 let

Spletno mesto ni namenjeno otrokom, mlajšim od 13 let, in osebno ne zbiramo osebnih podatkov od otrok, mlajših od 13 let. Če izvemo, da smo zbrali ali prejeli osebne podatke od otroka, mlajšega od 13 let, brez preverjanja soglasja staršev, bomo izbrisali te informacije. Če menite, da imamo kakršne koli podatke o otroku, mlajšem od 13 let, ali o njem, se obrnite na nas na privacy@hundeshagen.org .



INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO IN KAKO ZBIRAMO

Pri interakciji in uporabi spletnega mesta lahko zbiramo podatke od vas in o vas. Ti podatki lahko vključujejo osebne podatke (npr. Ime, e-poštni naslov, poštni naslov, telefonsko številko in vse druge kontaktne podatke), tehnične podatke (npr. Naslov IP, vrsto brskalnika, identifikator naprave) in podatke o uporabi (npr. Spletne strani, ki jih obiščete, oglase, ki jih kliknete naprej). Tovrstne informacije lahko kombiniramo skupaj in se vse te informacije v tem pravilniku o zasebnosti skupaj imenujemo 'Informacije' . Informacije lahko zbiramo, kot je opisano spodaj, in z uporabo piškotkov, spletnih svetilnikov, slikovnih pik in drugih podobnih tehnologij, ki jih izvajamo mi ali druga podjetja v našem imenu. Spodaj je vrsta informacij, ki jih lahko zbiramo:

Informacije, ki nam jih posredujete.
  • ko se registrirate ali uporabljate to spletno mesto ali se naročite na katero koli storitev na spletnem mestu, vas lahko prosimo, da navedete osebne podatke, s katerimi boste lahko prepoznani, na primer ime, poštni naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko ali katero koli drugo druge kontaktne podatke.
  • ko uporabljate spletno mesto za komuniciranje z drugimi ali objavljanje, nalaganje, prikazovanje ali shranjevanje kakršne koli vsebine, kot so komentarji, fotografije, videoposnetki, e-poštna sporočila, priloge, glasovni vnosi in druga vsebina, ki ste jo ustvarili (skupaj »Uporabniški prispevki«) v javnosti območja spletnega mesta. Vaši uporabniški prispevki se lahko posredujejo drugim in ne moremo nadzorovati dejanj tretjih oseb, s katerimi se lahko odločite za skupno rabo svojih uporabniških prispevkov. Prav tako ne moremo preprečiti nadaljnje uporabe teh informacij, ko so javno objavljene.
  • lahko vas prosimo, da nam posredujete informacije, ko se prijavite na natečaj ali nagradno igro, ki jo sponzoriramo, ali če odgovorite na ankete, ki jih lahko objavimo in zahtevamo, da jih izpolnite na spletnem mestu.
  • ko komunicirate z nami, da prijavite težavo s spletnim mestom ali katero koli drugo splošno poizvedbo. Lahko hranimo evidence in kopije vaše korespondence (vključno z e-poštnimi naslovi, telefonskimi številkami in drugimi osebnimi podatki, ki ste jih navedli).
  • ko se prijavite za kakršne koli plačljive storitve ali oddate naročila na spletnem mestu, lahko obdržimo podrobnosti o transakcijah, ki jih izvedete prek spletnega mesta, in o izpolnjevanju naročil (upoštevajte, da boste pred oddajo naročila morali predložiti finančne podatke. prek spletnega mesta).
  • kadar sicer uporabljate spletno mesto, na primer za iskalne poizvedbe, zgodovino ogledov, oglede strani, ogled vsebine, ki jo damo na voljo, ali namestitev katerega koli od naših vtičnikov.
Tehnične informacije, podatki o uporabi in analitični podatki.

Ko uporabljate naše spletno mesto, lahko zbiramo nekatere tehnične informacije in podatke o uporabi, kot so vrsta naprave, brskalnik in operacijski sistem, ki ga uporabljate, enolični identifikator naprave, naslov IP, nastavitve naprave in brskalnika, spletne strani, ki jih obiščete, vključno z informacijami o kako komunicirate z našim spletnim mestom in tistimi naših neodvisnih partnerjev ter podatki, ki nam omogočajo prepoznavanje in povezovanje vaše dejavnosti med napravami in spletnim mestom. Morda prepoznamo vašo napravo, da vam omogoči prilagojene izkušnje in oglaševanje v vseh napravah, ki jih uporabljate. Oglejte si našo Pravilnik o piškotkih za več informacij o tem, kako lahko uporabimo te tehnologije za zbiranje teh informacij.

Do funkcij spletnega mesta boste morda lahko dostopali prek skupnosti tretjih oseb, forumov in spletnih mest, storitev, vtičnikov in aplikacij (»Spletna mesta za družabne medije«). Vaše nastavitve zasebnosti na takih spletnih mestih socialnih medijev, kot tudi njihovi ustrezni pravilniki o zasebnosti, bodo določale osebne in druge podatke, ki jih lahko delimo z nami ali jih prejmemo s pomočjo tehnologij za sledenje družabnih medijev, ko dostopate do spletnega mesta in so morda ki jih zbirajo in uporabljajo ta spletna mesta socialnih medijev. Če to dovoljuje zakon, z zagotavljanjem teh informacij ali drugačnim interakcijo z našimi spletnimi mesti prek spletnih mest socialnih medijev soglašate z uporabo informacij s spletnega mesta socialnih medijev v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.



Informacije o lokaciji. V realnem času zbiramo podatke o vaši lokaciji, na primer o vaši državi, ko jo navedete ali prek informacij o napravi (na primer IP-naslov) ali lokacije vaše naprave, ko dostopate do spletnega mesta s svojo mobilno napravo.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE INFORMACIJE

Podatke, ki jih zbiramo o vas ali ki nam jih posredujete, uporabljamo za namene, opisane v tej politiki ali razkrite v času zbiranja ali z vašim soglasjem, vključno za naslednje namene:

  • Zagotovite ali analizirajte svojo uporabo spletnega mesta in njegovih vsebin, izdelkov, programov in storitev.
  • Izpolnite svoje zahteve in kateri koli drug namen, za katerega ga zagotovite, vključno s komuniciranjem z vami o vaših nakupih ali transakcijah.
  • Obvestila o vašem računu ali naročnini.
  • Pošljite informacije o promocijah, ponudbah in funkcijah spletnega mesta.
  • Obvestili vas bomo, ko boste zmagali na enem od naših natečajev ali nagradnih iger.
  • Obvestili vas bomo, ko bodo na voljo posodobitve spletnega mesta in spremembe izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo ali ponujamo.
  • Zagotavljajte, razvijajte, vzdržujte, prilagajajte, ščitite in izboljšujte svoje izkušnje in našo ponudbo na spletnem mestu.
  • Ocenite velikost naše publike in vzorce uporabe.
  • Shranjujte informacije o svojih željah, kar nam omogoča, da prilagodimo naše spletno mesto glede na vaše osebne interese.
  • Pospešite iskanje.
  • Zaščitite pred goljufijami in drugimi nezakonitimi dejanji ter jih preprečite in preprečite
  • Pri uporabi spletnega mesta vas prepoznajo.
  • Ponujajte, tržite in oglašujte izdelke, programe in storitve od nas in naših podružnic, poslovnih partnerjev in izbranih tretjih oseb, ki bi vas lahko zanimale. Zbrane podatke lahko uporabimo tudi za prikazovanje oglasov ciljni publiki naših oglaševalcev.
  • Izvajajte naše obveznosti in uveljavljajte naše pravice, ki izhajajo iz vseh pogodb, sklenjenih med vami in nami, vključno z računi in izterjavo.
  • Odkrivanje, preiskovanje in preprečevanje dejavnosti na našem spletnem mestu, ki lahko kršijo naše pogoje, so lahko goljufive, kršijo avtorske pravice ali druga pravila ali so sicer nezakonite, da bi izpolnili zakonske zahteve in zaščitili naše pravice ter pravice in varnost našim uporabnikom in drugim.
KAKO DELIMO IN RAZKRIVAMO VAŠE PODATKE

Združene in neidentificirane informacije o naših uporabnikih lahko delimo in razkrivamo brez omejitev. Poleg tega lahko delimo in razkrijemo informacije, ki jih zbiramo ali jih posredujete na naslednje načine ali za kakršen koli drug namen, razkrit v času zbiranja:

S svojim soglasjem. Vaše podatke bomo lahko razkrili, ko nam boste dali soglasje za to.

Ponudniki storitev. Naši izvajalci, ponudniki storitev, ponudniki vsebin in druge tretje osebe, s katerimi podpiramo naše podjetje, imajo lahko dostop do informacij za pomoč pri izvajanju storitev, ki jih opravljajo za nas, kot so: ustvarjanje, vzdrževanje, gostovanje in dostava naše spletno mesto, izdelki in storitve; izvajanje trženja, obdelava plačil, izpolnjevanje e-pošte in naročil; vodenje natečajev; izvajanje raziskav in analitike; in storitve za stranke.

Novo lastništvo. Kupcu ali drugemu nasledniku v primeru združitve, odsvojitve, prestrukturiranja, reorganizacije, prenehanja ali druge prodaje ali prenosa nekaterih ali vseh naših sredstev, bodisi kot delujoče podjetje bodisi kot del stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katere podatke o našem spletnem mestu in uporabnikih imamo med prenesenimi sredstvi.

Povezana spletna mesta. Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, vključno s spletnimi mesti družabnih medijev. Na naše spletno mesto lahko integriramo vmesnike ali vtičnike aplikacijskih programov za družabna omrežja (vtičnike) iz družbenih omrežij, vključno s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, Tumblr, Pinterest in drugimi. Vtičniki lahko prenesejo podatke o vas na posamezno platformo vtičnika brez vašega dejanja. Ti podatki lahko vključujejo identifikacijsko številko uporabnika platforme, na katerem spletnem mestu ste in še več. Z interakcijo z vtičnikom bodo informacije posredovane neposredno v njegovo družabno omrežje in te informacije bodo morda vidne drugim na tej platformi. Vtičnike nadzoruje pravilnik o zasebnosti posamezne platforme in ne naša politika.

Partnerji in podružnice. Informacije lahko razkrijemo povezanim podjetjem, poslovnim partnerjem in tretjim osebam (npr. Trgovci na drobno, oglaševalci, oglaševalske agencije, oglaševalske mreže in platforme, raziskovalne organizacije in druga podjetja), katerih praksa ni zajeta v tej politiki zasebnosti in ki lahko zagotavlja, vam ponujajo, izboljšujejo, tržijo in kako drugače komunicirajo z vami o njihovih izdelkih in storitvah. Če želite izvedeti več o svojih odločitvah, si oglejte spodaj razdelek Vaše izbire. Nekatere informacije lahko delimo tudi s tretjimi osebami, da vam omogočimo oglaševanje na podlagi vaših interesov. Za več informacij glejte Spodaj so prikazane izbire oglasov.

Sponzorji in kopromocije. Včasih ponujamo vsebino ali programe (npr. Natečaje, nagradne igre, promocije ali integracije spletnih mest v družabnih medijih), ki jih sponzorirajo tretje osebe ali so skupaj z njimi. Na podlagi teh odnosov tretje osebe zbirajo ali pridobivajo informacije od vas, ko sodelujete v dejavnosti. Nimamo nadzora nad uporabo teh informacij s strani teh tretjih oseb. Svetujemo vam, da si ogledate razkritje zasebnosti katere koli take tretje osebe, da se seznanite z njihovimi postopki obdelave podatkov, preden se udeležite dejavnosti.

Pravni in kazenski pregon. Informacije lahko razkrijemo kot odziv na pravni postopek, na primer kot odziv na sodni nalog ali sodni poziv ali kot odgovor na zahtevo organa pregona. Takšne informacije lahko razkrijemo tudi tretjim osebam: (i) zaradi zaščite pred goljufijami in zmanjšanja kreditnega tveganja, (ii) če menimo, da je treba preiskati, preprečiti ali ukrepati v zvezi z nezakonitimi dejavnostmi, (iii) za uveljavitev naše pravice, ki izhajajo iz pogodb, sklenjenih med vami in nami, vključno s pogoji uporabe, to politiko, ter za obračun in pobiranje, (iv), če menimo, da je razkritje potrebno ali primerno za zaščito naših pravic, lastnine ali varnosti ali naših strank, uporabnikov, izvajalcev ali drugih, (v), kot to določa zakon.

VAŠA IZBIRA

Tržno komuniciranje in izmenjava s tretjimi osebami. Lahko spremenite svoje nastavitve glede prejemanja določenih tržnih sporočil od nas in naše skupne rabe osebnih podatkov s tretjimi osebami. To lahko storite tako, da nas kontaktirate na privacy@hundeshagen.org . Lahko tudi onemogočite prejemanje e-poštnih tržnih sporočil, tako da sledite navodilom za odjavo, ki so navedena v vsakem e-poštnem sporočilu, ki ga prejmete od nas. Potisna obvestila v mobilni napravi lahko prilagodite tudi v nastavitvah naprave ali aplikacije.

Izbira oglasov. Pri predstavitvi oglasov lahko sodelujemo s tretjimi osebami in se sčasoma ukvarjamo z zbiranjem podatkov, poročanjem, analizo spletnih mest, prikazovanjem oglasov in merjenjem odziva na našem spletnem mestu ter na spletnih mestih in aplikacijah tretjih oseb. Te tretje osebe lahko za izvajanje te dejavnosti uporabljajo piškotke, spletne svetilnike, slikovne pike in drugo podobno tehnologijo. Prav tako lahko pridobijo informacije o spletnih mestih, ki jih obiskujete, aplikacijah, ki jih uporabljate, in druge informacije iz vaših brskalnikov in naprav, da lahko predstavijo oglaševanje, ki je prilagojeno vašim interesom na našem spletnem mestu in zunaj njega ter na drugih platformah. Ta vrsta oglaševanja je znana kot oglaševanje na podlagi zanimanja.

Za več informacij o oglaševanju na namizju ali mobilnem brskalniku na podlagi zanimanja in o možnosti, da tretje osebe onemogočite tovrstno oglaševanje, obiščite Pobuda za omrežno oglaševanje in / ali DAA Samoregulativni program za spletno vedenjsko oglaševanje . Če želite izvedeti več o oglaševanju na podlagi zanimanja v mobilnih aplikacijah in kako onemogočiti tovrstno oglaševanje s strani tretjih oseb, obiščite spletno mesto AppChoices . Upoštevajte, da se bodo morebitne možnosti zavrnitve, ki jih boste uporabili v teh programih, nanašale samo na oglaševanje na podlagi zanimanja s strani tretjih oseb, ki jih izberete, vendar bodo vseeno omogočale zbiranje podatkov za druge namene, kot so analitika, raziskave in operacije. Morda boste še naprej prejemali oglaševanje, vendar je to oglaševanje morda manj pomembno za vaše interese.

Pravice do zasebnosti v Kaliforniji. Oddelek 1798.83 Kalifornijskega civilnega zakonika dovoljuje uporabnikom našega spletnega mesta, ki imajo prebivališče v Kaliforniji, da zahtevajo nekatere informacije v zvezi z našim razkritjem osebnih podatkov tretjim osebam za namene neposrednega trženja. Za takšno zahtevo nas pokličite na privacy@hundeshagen.org .

Piškotki in druge tehnologije. Mi in naše podružnice, ponudniki storitev tretjih oseb in poslovni partnerji lahko pošljemo 'piškotke' v vaš računalnik ali uporabimo podobne tehnologije za izboljšanje vaše spletne izkušnje na našem spletnem mestu ter prek našega oglaševanja in medijev prek interneta in mobilnih aplikacij.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki vsebujejo informacije, ki se prenesejo v vašo napravo, ko obiščete spletno mesto, vključno z našim spletnim mestom. Piškotki se nato ob naslednjih obiskih te domene pošljejo nazaj na izvorno spletno domeno. Večina spletnih strani vsebuje elemente iz več spletnih domen, zato lahko ob obisku spletnega mesta brskalnik prejme piškotke iz več virov. Piškotki so uporabni, ker omogočajo spletnemu mestu, da prepozna uporabnikovo napravo. Piškotki vam omogočajo učinkovito krmarjenje po spletnih mestih, zapomnitev nastavitev in splošno izboljšanje uporabniške izkušnje. Uporabljajo se lahko tudi za prilagajanje oglaševanja vašim zanimanjem s sledenjem brskanja po spletnih mestih. Sejni piškotki se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik, trajni piškotki pa ostanejo v vaši napravi po zaprtju brskalnika (npr. Spomin na vaše uporabniške nastavitve, ko se vrnete na spletno mesto).

Uporabljamo lahko tudi slikovne pike ali 'spletne svetilnike', ki spremljajo vašo uporabo našega spletnega mesta. Spletni svetilniki so majhne elektronske datoteke, integrirane v spletno mesto ali v naše komunikacije (npr. E-pošto), ki nam omogočajo, na primer, štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani ali odprli e-poštno sporočilo ali za druge povezane statistike. V naše aplikacije lahko vključimo tudi 'komplete za razvoj programske opreme' ('SDK'), da izvajamo podobne funkcije kot piškotki in spletni svetilniki. SDK lahko na primer zbirajo tehnične informacije in informacije o uporabi, kot so identifikatorji mobilnih naprav in vaše interakcije s spletnim mestom in drugimi aplikacijami za mobilne naprave.

Piškotke in druge tehnologije lahko uporabljamo za prepoznavanje vašega brskalnika ali naprave, ohranjanje vaših nastavitev, zagotavljanje določenih funkcij spletnega mesta in zbiranje informacij o interakcijah z našim spletnim mestom, našo vsebino in našimi komunikacijami.

Piškotke in druge tehnologije lahko uporabimo tudi (i) za zagotavljanje, razvoj, vzdrževanje, prilagajanje, zaščito in izboljšanje našega spletnega mesta, izdelkov, programov in storitev ter za poslovanje, (ii) za izvajanje analitike, vključno z analizo in poročati o uporabi in delovanju našega spletnega mesta in marketinškega gradiva, (iii) za zaščito pred prepoznavanjem in preprečevanjem goljufij in drugih nezakonitih dejavnosti, (iv) za ustvarjanje združenih podatkov o skupinah ali kategorijah naših uporabnikov, (v) za sinhronizacijo uporabnikov med napravami, podružnicami, poslovnimi partnerji in izbranimi tretjimi osebami ter (vi) za nas in naše podružnice, poslovne partnerje ter izbrane tretje osebe za ciljanje, ponudbo ali trženje izdelkov, programov ali storitev. Piškotki in druge tehnologije prav tako olajšujejo in merijo uspešnost oglasov, prikazanih na nas ali prek nas in / ali drugih omrežij ali spletnih mest. Z obiskom spletnega mesta, bodisi kot registrirani uporabnik ali drugače, potrjujete in se strinjate, da nam dajete soglasje za sledenje vašim dejavnostim in vaši uporabi spletnega mesta s pomočjo zgoraj opisanih tehnologij in podobnih tehnologij, razvitih v prihodnosti. , in da lahko takšne tehnologije sledenja uporabljamo v e-poštnih sporočilih, ki vam jih pošljemo.

Brskalnik lahko prilagodite tako, da zavrne piškotke. Nadzor piškotkov s pomočjo brskalnikov morda ne bo omejeval naše uporabe drugih tehnologij. Za več informacij glejte nastavitve brskalnika. Vendar lahko blokiranje piškotkov ali podobne tehnologije prepreči dostop do nekaterih naših vsebin ali funkcij na spletnem mestu. Trenutno se ne odzivamo na signale Ne sledi, ker enotni tehnološki standard še ni razvit. Nadaljujemo s pregledovanjem novih tehnologij in bomo lahko, ko bo ta že ustvarjen, sprejeli standard.

Upravljanje piškotkov in drugih tehnologij

Nujno potrebni piškotki
Ti piškotki so bistvenega pomena, da se lahko premikate po spletnem mestu in uporabljate njegove funkcije. Brez teh piškotkov ni mogoče zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali (na primer krmarjenje med stranmi). Naslednji seznam vsebuje nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Hundeshagen.org

  • Namen:
    • Podatke, shranjene v tem piškotku, uporabljamo za sistemsko skrbništvo, za izboljšanje varnosti in zagotavljanje dostopa do zahtevanih funkcij na spletnem mestu
  • Dodatne informacije: Sejni piškotek (poteče, ko je brskalnik zaprt)
Izvedbeni piškotki

Analitične piškotke uporabljamo za analizo, kako naši obiskovalci uporabljajo spletno mesto, in za spremljanje njihove uspešnosti. To nam omogoča, da s prilagoditvijo ponudbe ter hitrim prepoznavanjem in odpravljanjem morebitnih težav zagotovimo kakovostno izkušnjo. Na primer, lahko uporabimo piškotke za delovanje, da sledimo, katere strani so najbolj priljubljene, kateri način povezovanja med stranmi je najučinkovitejši in ugotavljamo, zakaj nekatere strani prejemajo sporočila o napakah. Te piškotke lahko uporabimo tudi za poudarjanje člankov ali storitev spletnega mesta, za katere menimo, da vas bodo zanimale glede na vašo uporabo spletnega mesta. Podatki, ki jih zberejo ti piškotki, ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki mi ali naši izvajalci in se uporabljajo le v skupni in neidentificirani obliki. Naslednji seznam vsebuje nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Google Analytics

  • Namen:
    • Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Podatke uporabljamo za sestavljanje poročil in za izboljšanje našega spletnega mesta. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev spletnega mesta, od kod so obiskovalci prišli na spletno mesto in strani, ki so jih obiskali.
  • Nadaljne informacije:
    • Za Googlov pravilnik o zasebnosti v zvezi z Google Analytics kliknite tukaj: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
    • Sledenje s strani storitve Google Analytics lahko onemogočite na spletnem mestu: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sl-GB.
    • Trajni piškotki.

Vir piškotkov: Mouseflow

  • Namen:
    • Mišji tok uporabljamo za zajem anonimiziranih uporabniških informacij o tem, kako obiskovalci spletnega mesta sodelujejo z elementi strani. Te anonimne podatke uporabljamo za pošiljanje povratnih informacij za izboljšano izkušnjo spletnega mesta za uporabnike.
  • Nadaljne informacije:
    • Kliknite tukaj, da si ogledate pravilnik o zasebnosti Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Če se želite odjaviti, lahko to storite na https://mouseflow.com/opt-out.
    • Trajni piškotki.
Funkcionalnost piškotkov

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje določenih funkcij. Na primer ogled video vsebin, pretočnih predvajanj v živo ali zapomnitev vaših odločitev ter zagotavljanje izboljšanih in bolj osebnih funkcij. Ti piškotki se ne uporabljajo za sledenje brskanju po drugih spletnih mestih. Naslednji seznam vsebuje nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Google Ajax Search

  • Namen:
    • Ta piškotek ponuja funkcijo vnosa besedila, ki je na voljo v vrsticah na spletnem mestu. To ponuja predloge za ključne besede in pomaga izboljšati iskalne poizvedbe.
  • Nadaljne informacije:
    • Sejni piškotek (poteče, ko je brskalnik zaprt)
Oglaševalni piškotki

Oglaševalski piškotki (ali ciljni piškotki) zbirajo informacije o brskalnih navadah, povezanih z vašo napravo, in se uporabljajo za boljše oglaševanje za vas in vaše interese. Ti piškotki merijo tudi učinkovitost oglaševalskih kampanj in spremljajo, ali so bili oglasi pravilno prikazani. Naslednji seznam vsebuje nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: DoubleClick

  • Namen:
    • DoubleClick za izboljšanje oglaševanja uporablja piškotke. Nekatere pogoste aplikacije so ciljanje oglaševanja na podlagi pomembnega za uporabnika, izboljšanje poročanja o uspešnosti kampanje in preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl.
  • Nadaljne informacije:
    • Kliknite tukaj za Googlov pravilnik o zasebnosti za DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=sl
    • Sledenje prek storitve DoubleClick lahko onemogočite na spletnem mestu https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sl
    • Trajni piškotki.

Vir piškotka: Facebook Pixel

  • Namen:
    • Facebook pixel uporabljamo kot sredstvo za boljše razumevanje naših uporabnikov, prilagajanje vsebine in oglaševanja, zagotavljanje funkcij v družabnih omrežjih in analizo prometa na spletnem mestu. Zbrani podatki ostanejo anonimni. To pomeni, da ne moremo videti osebnih podatkov posameznega uporabnika. Vendar zbrane podatke Facebook shrani in obdela.
  • Nadaljne informacije:
    • Facebook lahko podatke poveže z vašim Facebook računom in jih uporabi za lastne oglaševalske namene, v skladu s svojo politiko zasebnosti na: https://www.facebook.com/about/privacy/
    • Če se želite odjaviti, lahko to storite na https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Trajni piškotki.

Oglaševalske piškotke lahko uporabljajo spletna mesta v družabnih omrežjih, ki so povezana z našim spletnim mestom, na primer gumbi za skupno rabo ali vdelani avdio / video predvajalniki. Ti piškotki zagotavljajo tudi zahtevano funkcionalnost. Takšna spletna mesta v družabnih omrežjih postavljajo oglaševalske piškotke tako, ko obiščete naše spletno mesto kot tudi kadar uporabljate njihove storitve in se oddaljite od našega spletnega mesta. Postopki piškotkov nekaterih teh spletnih mest v družabnih medijih so navedeni spodaj:

DOSTOP, POPRAVEK IN Brisanje vaših informacij

Če se želite pozanimati o osebnih podatkih, ki smo jih o vas zbrali v spletu s spletnega mesta, na katerem je objavljena ta politika zasebnosti, ali če želite popraviti take osebne podatke, nam lahko pošljete e-poštno sporočilo na privacy@hundeshagen.org . Od uporabniških prispevkov lahko zahtevate in pridobite odstranitev po e-pošti privacy@hundeshagen.org s svojo zahtevo in navedbo določenega prispevka uporabnika, ki ga želite odstraniti. Ne moremo ugoditi zahtevi za spremembo ali izbris kakršnih koli informacij, če menimo, da bi takšno ravnanje kršilo katero koli zakonodajo ali zakonsko zahtevo ali povzročilo napačne podatke. Odstranitev vaših uporabniških prispevkov s spletnega mesta ne zagotavlja popolne ali celovite odstranitve takšnih uporabniških prispevkov s spletnega mesta, saj so lahko kopije še vedno vidne v predpomnjenih in arhiviranih straneh ali pa so jih drugi uporabniki spletnega mesta kopirali ali shranili. Kadar koli se lahko odjavite iz novic ali različnih promocijskih e-poštnih sporočil, tako da kliknete povezave za odjavo v takih sporočilih. Ne smete se odpovedati komunikaciji, povezani s spletnim mestom, kot so preverjanje računa, potrditve nakupov in administrativna sporočila, če ste registrirani na spletnem mestu.

OBDELAVA VAŠIH INFORMACIJ

Spletno mesto gostuje v ZDA. Dostopnost spletnega mesta ali katere koli storitve ali izdelka, opisanega na spletnem mestu, lahko kadar koli omejimo na katero koli osebo ali geografsko območje. Če se odločite za dostop do spletnega mesta zunaj ZDA, to storite na lastno odgovornost.

VARNOST PODATKOV

Izvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za varnost spletnega mesta. Na žalost prenos informacij prek interneta in mobilnih platform ni popolnoma varen. Čeprav uporabljamo razumne zaščitne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti varnosti vaših osebnih podatkov. Vsak prenos osebnih podatkov prek interneta je na lastno odgovornost. Nismo odgovorni za izogibanje kakršnim koli nastavitvam zasebnosti ali varnostnim ukrepom, ki jih zagotavljamo. Zaščita vaših podatkov je odvisna tudi od vas. Kjer smo vam (ali tam, kjer ste izbrali) dali geslo za dostop do določenih delov našega spletnega mesta, ste odgovorni za to, da to geslo ostane zaupno. Gesla ne smete deliti z nikomer.

SPREMEMBE NAŠE POLITIKE

Naš pravilnik lahko občasno posodobimo. O kakršnih koli pomembnih spremembah te politike zasebnosti vas bomo obvestili z objavo na naši spletni strani. Priporočamo vam, da redno preverjate in pregledujete to politiko, da boste seznanjeni z nedavnimi spremembami.

KAKO DO NAS

Pomisleki glede zasebnosti. Če imate kakršne koli pomisleke ali pritožbe glede zasebnosti na spletnem mestu, se obrnite na nas pri Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood , CA, 90069, ZDA ali nam pišite na privacy@hundeshagen.org . Potrudili se bomo, da se vam pravočasno in strokovno odzovemo, da bomo odgovorili na vaša vprašanja in razrešili vaše pomisleke. © Hundeshagen Digital Media, LLC. Vse pravice pridržane. Purpleclover in Purpleclover.com sta blagovni znamki družbe Hundeshagen Digital Media, LLC

OBVESTILO O ZASEBNOSTI ZA PREBIVALCE NA KALIFORNIJI

Nazadnje posodobljeno: 1. januarja 2020

To OBVESTILO O ZASEBNOSTI ZA REZIDENTE NA KALIFORNIJI dopolnjuje podatke iz te politike zasebnosti in velja izključno za obiskovalce, uporabnike in druge, ki prebivajo v zvezni državi Kalifornija („potrošniki“ ali „vi“), in vsebuje informacije o pravicah potrošnikov po Kalifornijski zakon o zasebnosti potrošnikov iz leta 2018 (CCPA) in nekateri drugi kalifornijski zakoni o zasebnosti. Vsi izrazi, opredeljeni v CCPA, imajo enak pomen, če se uporabljajo v tem obvestilu.

OSEBNI PODATKI, KI JIH ZBIRAMO

Zbiramo informacije, ki identificirajo, se nanašajo na, opisujejo, sklicujejo, jih je mogoče povezati z določenim potrošnikom ali napravo ali jih je mogoče razumno neposredno ali posredno povezati („osebni podatki“). Zlasti smo v zadnjih dvanajstih (12) mesecih zbrali naslednje kategorije osebnih podatkov o potrošnikih:

  • Internet ali druga podobna omrežna dejavnost (na primer zgodovina brskanja)
  • Podatki o geolokaciji (na primer natančna lokacija vaše naprave)

Osebni podatki ne vključujejo:

  • Javno dostopne informacije iz vladnih evidenc.
  • Neidentificirani ali združeni podatki za potrošnike.
  • Informacije, ki so izključene iz področja uporabe CCPA, na primer:
    • zdravstvene ali zdravstvene informacije, zajete v Zakonu o prenosljivosti in odgovornosti zdravstvenega zavarovanja iz leta 1996 (HIPAA) in Kalifornijskem zakonu o zaupnosti medicinskih informacij (CMIA) ali podatkih kliničnih preskušanj;
    • osebne podatke, ki jih zajemajo določeni sektorski zakoni o zasebnosti, vključno z Zakonom o poštenem poročanju o boniteti (FRCA), Zakonom Gramm-Leach-Bliley (GLBA) ali Kalifornijskim zakonom o zasebnosti finančnih informacij (FIPA) in Zakonom o varstvu zasebnosti voznika iz leta 1994.

Ko uporabljate naše spletno mesto ali sodelujete z našimi spletnimi oglasi in vsebino, lahko samodejno zbiramo določene tehnične informacije in podatke o uporabi, kot so vrsta naprave, brskalnik in operacijski sistem, ki ga uporabljate, enolični identifikator naprave, naslov IP, naprava in nastavitve brskalnika. , spletne strani, ki jih obiščete, informacije o tem, kako komunicirate z našim spletnim mestom in stranmi naših neodvisnih partnerjev (na primer strani, ki jih obiščete), in informacije, ki nam omogočajo prepoznavanje in povezovanje vaše dejavnosti v napravah in spletnih mestih. Morda prepoznamo vašo napravo, da vam omogoči prilagojene izkušnje in oglaševanje v vseh napravah, ki jih uporabljate.

Upoštevajte, da nekatera podjetja na naše spletno mesto postavljajo tehnologije sledenja, kot so piškotki, ki tem podjetjem omogočajo prejemanje informacij o vaši dejavnosti na našem spletnem mestu, ki so povezane z vašim brskalnikom ali napravo. Oglejte si našo Pravilnik o piškotkih (zunaj EU) zgoraj za več informacij o sledenju na našem spletnem mestu in kako lahko uporabimo te tehnologije za zbiranje teh informacij. Ta podjetja lahko te podatke uporabijo za prilagajanje vsebine za vas in za prikazovanje ustreznejših oglasov na našem spletnem mestu ali drugih, v našem imenu in v imenu drugih oglaševalcev. Če oddate zahtevo za zavrnitev in želite v oglaševalske namene onemogočiti sledenje na podlagi piškotkov, upoštevajte, da boste morali ločeno prilagoditi nastavitve brskalnika in nastaviti svoje nastavitve, kot je opisano v našem Politika piškotkov (zunaj EU) zgoraj.

Do funkcij spletnega mesta boste morda lahko dostopali prek skupnosti, forumov in spletnih mest, storitev, vtičnikov in aplikacij, ki so jih ustvarili ponudniki družabnih medijev („Social Media Sites“). Vaše nastavitve zasebnosti na takšnih spletnih mestih socialnih medijev, kot tudi njihovi pravilniki o zasebnosti, bodo določale osebne in druge podatke, ki jih bomo lahko delili z nami ali jih prejeli prek tehnologij za sledenje socialnih medijev, ko dostopate do spletnega mesta, in so morda ki jih zbirajo in uporabljajo ta spletna mesta socialnih medijev. Če zakon dovoljuje, z zagotavljanjem teh informacij ali drugačnim interakcijo z našim spletnim mestom prek spletnih mest socialnih medijev soglašate z uporabo informacij s spletnega mesta socialnih medijev v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Informacije o lokaciji. Zbiramo podatke o vaši splošni lokaciji, na primer vaši državi ali vašem naslovu IP. Ko z mobilno napravo dostopate do spletnega mesta, zberemo natančno lokacijo vaše naprave. Vse te informacije se ne hranijo in niso povezane z vami.

wendy williams charlamagne tha god
KAKO UPORABLJAMO OSEBNE INFORMACIJE

Osebne podatke uporabljamo za namene, opisane v tej politiki ali razkrite ob zbiranju ali z vašim soglasjem, vključno za naslednje namene:

  • Zagotovite ali analizirajte svojo uporabo spletnega mesta in njegovih vsebin, izdelkov, programov in storitev.
  • Pošljite informacije o promocijah, ponudbah in funkcijah spletnega mesta.
  • Obvestili vas bomo, ko boste zmagali na enem od naših natečajev ali nagradnih iger.
  • Obvestili vas bomo, ko bodo na voljo posodobitve spletnega mesta in spremembe izdelkov ali storitev, ki jih ponujamo ali ponujamo.
  • Zagotavljajte, razvijajte, vzdržujte, prilagajajte, ščitite in izboljšujte svoje izkušnje in našo ponudbo na spletnem mestu.
  • Ocenite velikost naše publike in vzorce uporabe.
  • Shranjujte informacije o svojih željah, kar nam omogoča, da prilagodimo naše spletno mesto glede na vaše osebne interese.
  • Pospešite iskanje.
  • Zaščitite pred goljufijami in drugimi nezakonitimi dejanji ter jih preprečite in preprečite
  • Pri uporabi spletnega mesta vas prepoznajo.
  • Ponujajte, tržite in oglašujte izdelke, programe in storitve od nas in naših podružnic ter poslovnih partnerjev, ki bi vas lahko zanimali. Zbrane podatke lahko uporabimo tudi za prikazovanje oglasov ciljni publiki naših oglaševalcev.
  • Odkrivanje, preiskovanje in preprečevanje dejavnosti na našem spletnem mestu, ki lahko kršijo naše pogoje, so lahko goljufive, kršijo avtorske pravice ali druga pravila ali so sicer nezakonite, da bi izpolnili zakonske zahteve in zaščitili naše pravice ter pravice in varnost našim uporabnikom in drugim.
  • Preverite svojo identiteto v zvezi s spodnjimi zahtevami CCPA.
VIRI, IZ KATERIH ZBIRAMO OSEBNE PODATKE

Osebne podatke samodejno zbiramo iz vaših naprav. Orodja za sledenje uporabljamo za zbiranje informacij, ko uporabljate spletno mesto ali uporabljate spletno mesto, naše oglase in spletno vsebino ter naša e-poštna sporočila.

Osebne podatke lahko zbiramo iz javno dostopnih zbirk podatkov.

Osebne podatke dobimo od dobaviteljev, ki jih najamemo za delo v našem imenu. Na primer, prodajalci, ki gostijo ali vzdržujejo naša spletna mesta in nam pošiljajo promocijska e-poštna sporočila, nam lahko dajo informacije.

Osebne podatke lahko dobimo od drugih strank, na primer kadar skupni tržni partnerji ali oglaševalske mreže delijo informacije z nami. Informacije lahko dobimo tudi s spletnih mest družabnih medijev, kot je opisano zgoraj.

KAKO DELIMO IN RAZKRIVAMO VAŠE OSEBNE PODATKE

Vaše osebne podatke lahko razkrijemo drugim strankam za naše poslovne namene. V zadnjih dvanajstih (12) mesecih smo za lastne poslovne namene razkrili naslednjo kategorijo osebnih podatkov:

  • Internet ali druga podobna omrežna dejavnost (na primer zgodovina brskanja)

Zgornjo kategorijo osebnih podatkov lahko za svoje poslovne namene razkrijemo naslednjim kategorijam strank:

  • Naše podružnice.
  • Ponudniki storitev.
  • Tretje osebe, ki jim vi ali vaši zastopniki dovoljujete, da razkrijemo vaše osebne podatke v zvezi z izdelki ali storitvami, ki vam jih ponujamo.

V zadnjih dvanajstih (12) mesecih nismo prodali nobenih osebnih podatkov v skladu z našim razumevanjem CCPA. Družba v prihodnosti ne bo prodajala vaših osebnih podatkov, v skladu z našim razumevanjem CCPA, ne da bi vas obvestila in vam takrat omogočila, da se odjavite.

VAŠE PRAVICE IN IZBIRA

CCPA potrošnikom (prebivalcem Kalifornije) zagotavlja posebne pravice v zvezi z njihovimi osebnimi podatki. Ta razdelek opisuje vaše pravice CCPA in razlaga, kako jih uveljavljati.

Dostop do posebnih informacij in pravic do prenosljivosti podatkov

Imate pravico zahtevati, da vam razkrijemo nekatere podatke o našem zbiranju in uporabi vaših osebnih podatkov v zadnjih 12 mesecih. Ko bomo prejeli in potrdili vašo zahtevo potrošnika, vam bomo razkrili nekaj ali vse naslednje, odvisno od vaše zahteve:

  • Posebni osebni podatki, ki smo jih zbrali o vas (imenovani tudi zahteva za prenosljivost podatkov).
  • Kategorije osebnih podatkov, ki smo jih zbrali o vas.
  • Kategorije virov za osebne podatke, ki smo jih zbrali o vas.
  • Naš poslovni ali komercialni namen za zbiranje ali prodajo teh osebnih podatkov.
  • Kategorije drugih strank, s katerimi delimo te osebne podatke.
  • Če smo vaše osebne podatke prodali ali razkrili za poslovne namene, razkrijeta dva ločena seznama:
    • prodaja, pri čemer se opredelijo kategorije osebnih podatkov, ki jih je kupila vsaka kategorija prejemnika; in
    • razkritja za poslovni namen, pri čemer se opredelijo kategorije osebnih podatkov, ki jih je prejela vsaka kategorija prejemnika.

Pravice zahteve za izbris

Imate pravico zahtevati, da izbrišemo vse vaše osebne podatke, ki smo jih zbrali od vas in jih obdržali, ob upoštevanju nekaterih izjem. Ko bomo prejeli in potrdili vašo zahtevo potrošnika, bomo iz naše evidence izbrisali (in usmerili ponudnike storitev), da izbrišejo vaše osebne podatke, razen če velja izjema.

Izvajanje pravic dostopa, prenosljivosti podatkov in pravic do izbrisa

Če želite uveljaviti zgoraj opisane pravice dostopa, prenosljivosti podatkov in izbrisa, nam prosimo pošljite zahtevo potrošnika:

Samo vi ali oseba, ki jo pooblastite, da deluje v vašem imenu, lahko vloži zahtevo potrošnika v zvezi z vašimi osebnimi podatki.

Potrošnikovo zahtevo za dostop ali prenos podatkov lahko v 12-mesečnem obdobju vložite le dvakrat. Potrošnikova zahteva mora:

  • Navedite veljaven e-poštni naslov, telefonsko številko, naslov ali druge zadostne podatke, ki nam omogočajo, da razumno preverimo, ali ste oseba, za katero smo zbrali osebne podatke, ali pooblaščeni zastopnik.
  • Opišite svojo zahtevo z dovolj podrobnostmi, da bomo lahko pravilno razumeli, ocenili in se nanjo odzvali.

Na vašo zahtevo ne moremo odgovoriti ali vam posredovati osebnih podatkov, če ne moremo preveriti vaše identitete ali pooblastila vašega zastopnika, da poda zahtevo in potrdi, da se osebni podatki nanašajo na vas. Če pošljete zahtevo potrošnika, od vas ni treba ustvariti računa pri nas. Osebne podatke, navedene v zahtevi potrošnika, bomo uporabili samo za preverjanje identitete ali pooblastila prosilca za vložitev zahteve.

Čas in oblika odziva

Prizadevamo si odgovoriti na preverljivo zahtevo potrošnika v 45 dneh od prejema. Če potrebujemo več časa (do 90 dni), vas bomo o razlogu in podaljšanju obvestili pisno. Če imate račun pri nas, vam bomo nanj poslali pisni odgovor. Če pri nas nimate računa, bomo po vaši izbiri poslali pisni odgovor po pošti ali v elektronski obliki. Kakršna koli razkritja bodo zajemala samo 12 mesecev pred prejemom zahteve. Odgovor, ki ga posredujemo, bo pojasnil tudi razloge, zakaj ne moremo izpolniti zahteve, če je primerno. Za zahteve po prenosljivosti podatkov bomo izbrali obliko, v kateri bomo zagotovili vaše osebne podatke, ki so lahko uporabni in bi vam morali omogočiti, da podatke neovirano prenašate z enega subjekta na drugega.

Spremembe našega obvestila o zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe tega obvestila o zasebnosti po lastni presoji in kadar koli. Ko spremenimo to obvestilo o zasebnosti, vas bomo o tem obvestili na domači strani naše spletne strani.

Kontaktni podatki

Če imate kakršne koli pomisleke ali pritožbe glede zasebnosti na spletnem mestu, načinov, na katere zbiramo in uporabljamo vaše osebne podatke, vaše odločitve in pravice v zvezi s takšno uporabo ali želite uveljavljati svoje pravice po kalifornijski zakonodaji, nas prosimo kontaktirajte na Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood, CA, 90069, ZDA, nam pišite na privacy@hundeshagen.org ali pokličite na 1-866-522-5025.

POLITIKA ZASEBNOSTI ZA UPORABNIKE EU

Datum začetka veljavnosti: 25. maj 2018

UVOD

Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / Hundeshagen Industries, njene podružnice in podružnice („Hundeshagen“, „mi“, „mi“ ali „naš“) cenijo zasebnost naših uporabnikov in naročnikov. Prizadevamo si, da bi bili pregledni glede tega, kako zbiramo in uporabljamo vaše podatke (kot je določeno spodaj), da varujemo vaše podatke in vam nudimo smiselne odločitve. Ta pravilnik o zasebnosti (v nadaljnjem besedilu: pravilnik) opisuje prakse zasebnosti za www.Hundeshagen.org spletno mesto (v nadaljevanju: spletno mesto), ki je v celoti ali delno v lasti in pod vodstvom družbe Hundeshagen. Ta pravilnik pojasnjuje, kako Hundeshagen zbira, uporablja in razkriva vaše podatke kot upravljavec podatkov.

Ta politika velja za našo spletno informacijsko prakso spletnega mesta glede uporabnikov v Evropski uniji. Ta pravilnik ne velja za osebne podatke, zbrane prek spletnih mest ali aplikacij tretjih oseb, vključno s spletnimi mesti, do katerih lahko dostopate prek spletnega mesta. Ta spletna mesta in aplikacije imajo lahko lastne pravilnike o zasebnosti, ki vam jih priporočamo, da jih preberete, preden na njih ali prek njih posredujete kakršne koli osebne podatke.

Prosimo, pozorno preberite to politiko, da boste razumeli naše politike in prakse v zvezi z vašimi informacijami in kako bomo z njimi ravnali. Če se ne strinjate z našimi politikami in praksami, ne uporabljajte spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta se strinjate s tem pravilnikom. Ta pravilnik se lahko občasno spremeni. Vaša nadaljnja uporaba spletnega mesta po izvedbi sprememb se šteje za sprejem teh sprememb, zato redno preverjajte pravilnik glede posodobitev.

MEDNARODNI PRENOS

Naše spletno mesto gostuje v ZDA. To pomeni, da bomo podatke, ki jih zbiramo, obdelovali v ZDA, državi z nižjim standardom varstva osebnih podatkov od Evropske unije. Ker pa svoje spletno mesto in storitve ponujamo prebivalcem Evropske unije, za Hundeshagen zato veljajo tudi evropski zakoni o varstvu podatkov, zlasti splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR).

Hundeshagen je v postopku imenovanja predstavnika EU in vas bo po imenovanju predstavnika EU obvestil s posodobljeno različico te politike.

Pri prenosu uporabljamo instrumente, podobne standardnim pogodbenim klavzulam v skladu z GDPR<

vaše podatke zunaj Evropske unije ali tretjim osebam. Prav tako lahko kadar koli omejimo razpoložljivost spletnega mesta ali katere koli storitve ali izdelka, opisanega na spletnem mestu, na katero koli osebo ali geografsko območje.

OTROCI, mlajši od 16 let

Spletno mesto ni namenjeno otrokom, mlajšim od 16 let, in osebno ne zbiramo osebnih podatkov od otrok, mlajših od 16 let. Če izvemo, da smo zbrali ali prejeli osebne podatke od otroka, mlajšega od 16 let, brez preverjanja soglasja staršev, bomo izbrisali te informacije. Če menite, da imamo kakršne koli podatke o otroku, mlajšem od 16 let, ali o njem, se obrnite na nas na privacy@hundeshagen.org

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO IN KAKO ZBIRAMO

Lahko zbiramo in kombiniramo različne vrste informacij skupaj in vse te informacije v tej politiki zasebnosti skupaj imenujemo 'informacije'. Spodaj je vrsta informacij, ki jih lahko zbiramo:

Informacije, ki nam jih posredujete. Lahko zbiramo podatke, ki nam jih posredujete, kot so:

  • ko se registrirate na spletnem mestu ali ga uporabljate ali se naročite na katero koli storitev na spletnem mestu, vas lahko prosimo, da navedete osebne podatke, s katerimi vas lahko prepoznajo, na primer ime, poštni naslov, e-poštni naslov, telefonsko številko ali katero koli drugo druge kontaktne podatke.
  • ko uporabljate spletno mesto za komuniciranje z drugimi ali objavljanje, nalaganje, prikazovanje ali shranjevanje kakršne koli vsebine, kot so komentarji, fotografije, videoposnetki, e-poštna sporočila, priloge, glasovni vnosi in druga vsebina, ki ste jo ustvarili (skupaj »Uporabniški prispevki«) v javnosti območja spletnega mesta. Vaši uporabniški prispevki se lahko posredujejo drugim in ne moremo nadzorovati dejanj tretjih oseb, s katerimi se lahko odločite za skupno rabo svojih uporabniških prispevkov. Prav tako ne moremo preprečiti nadaljnje uporabe teh informacij, ko so javno objavljene.
  • lahko vas prosimo, da svoje podatke posredujete, ko se prijavite na natečaj ali nagradno igro, ki jo sponzoriramo, ali se odzovemo na ankete, ki jih lahko objavimo in zahtevamo, da jih izpolnite na spletnem mestu.
  • ko komunicirate z nami, da prijavite težavo na spletnem mestu ali opravite kakršna koli druga splošna vprašanja. Lahko hranimo evidence in kopije vaše korespondence (vključno z e-poštnimi naslovi, telefonskimi številkami in drugimi osebnimi podatki, ki ste jih navedli).
  • ko se prijavite za kakršne koli plačljive storitve ali oddate naročila na spletnem mestu, lahko obdržimo podrobnosti o transakcijah, ki jih izvedete prek spletnega mesta, in o izpolnjevanju naročil (upoštevajte, da boste pred oddajo naročila morali predložiti finančne podatke. prek spletnega mesta).
  • kadar sicer uporabljate spletno mesto, na primer za iskalne poizvedbe, zgodovino ogledov, oglede strani, ogled vsebine, ki jo damo na voljo, ali namestitev katerega koli od naših vtičnikov.

Tehnične informacije, podatki o uporabi in analitični podatki.

Ko uporabljate naše spletno mesto, lahko zbiramo nekatere tehnične informacije in podatke o uporabi, kot so vrsta naprave, brskalnik in operacijski sistem, ki ga uporabljate, enolični identifikator naprave, naslov IP, nastavitve naprave in brskalnika, spletne strani, ki jih obiščete, vključno z informacijami o kako komunicirate z našim spletnim mestom in tistimi naših neodvisnih partnerjev ter podatki, ki nam omogočajo prepoznavanje in povezovanje vaše dejavnosti med napravami in spletnim mestom. Morda prepoznamo vašo napravo, da vam omogoči prilagojene izkušnje in oglaševanje v vseh napravah, ki jih uporabljate. Kadar je to primerno, bomo take podatke zbirali le z vašim predhodnim soglasjem. Za več informacij glejte razdelke Your Choices in našo politiko piškotkov.

Do funkcij spletnega mesta boste morda lahko dostopali prek skupnosti tretjih oseb, forumov in spletnih mest, storitev, vtičnikov in aplikacij (»Spletna mesta za družabne medije«). Vaše nastavitve zasebnosti na takšnih spletnih mestih socialnih medijev, kot tudi njihovi ustrezni pravilniki o zasebnosti, bodo določale osebne in druge podatke, ki jih ta spletna mesta družabnih medijev lahko zbirajo in uporabljajo.

Informacije o lokaciji.

Imamo dostop do informacij o vaši lokaciji, na primer o vaši državi, ko jih posredujete, ali prek informacij o napravi (na primer naslov IP) ali lokacije vaše naprave, ko dostopate do spletnega mesta s svojo mobilno napravo. Kadar je to primerno, bomo te podatke zbirali le z vašim predhodnim soglasjem.

KAKO UPORABLJAMO VAŠE INFORMACIJE

Kakšno pravno podlago imamo za obdelavo vaših osebnih podatkov?

Vaše osebne podatke obdelujemo samo za zakonite namene. Uporaba vaših osebnih podatkov bo upravičena tudi na podlagi enega ali več pravnih „razlogov za obdelavo“, ki jih določa splošna uredba EU o varstvu podatkov (GDPR).

Spodnja tabela vsebuje razlago obsega različnih pravnih postopkov, ki so na voljo v skladu z GDPR, na katere se Hundeshagen zanaša pri zbiranju informacij:

Izvajanje pogodbe: kjer zahtevamo vaše osebne podatke, da sklenemo pogodbo z vami in vam ponudimo naše storitve.

Zakoniti interesi: kjer vaše osebne podatke uporabljamo za dosego zakonitega interesa in naši razlogi za njihovo uporabo odtehtajo kakršen koli poseg v vaše pravice do varstva podatkov.

Pravni zahtevki: kadar so za zaščito, pregon ali vložitev zahtevka proti vam, nam ali tretji osebi potrebni vaši osebni podatki.

Naše zakonske obveznosti in pravice: kjer moramo obdelovati vaše osebne podatke v skladu z zakonsko določeno obveznostjo znotraj EU.

Soglasje: kjer ste privolili v našo uporabo vaših osebnih podatkov (v tem primeru vam bo v zvezi s takšno uporabo predložen obrazec za soglasje in lahko svojo privolitev kadar koli umaknete tako, da privacy@hundeshagen.org

Zagotavljanje naših izdelkov in storitev:

  • Uporaba informacij:
    • Informacije, ki jih zbiramo o vas, uporabljamo za izpolnjevanje vaših zahtev za izdelke, aplikacije, storitve in vsebino ter za zagotavljanje, razvoj, vzdrževanje, prilagajanje, zaščito in izboljšanje vaše izkušnje in naše ponudbe. Informacije, zbrane na naših spletnih mestih, na primer uporabljamo za (i) zagotavljanje vsebine, izdelkov, storitev in posodobitev (ii) za obveščanje o vašem računu ali naročninah, (iii) za branje in objavljanje komentarjev ali (iv) za omogočanje prijavite se za promocije, natečaje in nagradne igre.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Izpolnjevanje pogodbenih in pravnih obveznosti; in z vašim soglasjem (kjer je potrebno)
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Izboljšanje in razvoj novih izdelkov in storitev; povečanje učinkovitosti; zaščita pred goljufijami; ohranitev podrobnosti o prejšnji uporabi izdelkov in / ali storitev, ki ste jih morda kupili ali so vas zanimali, da bi vam predlagali druge izdelke, ki bi vas lahko zanimali.

Trženje.

  • Uporaba informacij:
    • Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za (i) pošiljanje informacij o promocijah, ponudbah in naših funkcijah, (ii) zagotavljanje oglasov na podlagi vaših zanimanj in lokacije, (iii) sodelovanje z interaktivnimi funkcijami, dejavnostmi in spletnimi mesti za družabne medije. vam omogočamo, da vam spletna mesta za družabna omrežja zagotavljajo oglase na podlagi vaših interesov, (iv) te informacije občasno uporabljamo tudi za ponujanje, trženje ali oglaševanje izdelkov, programov ali storitev za vas od nas in naših podružnic, podjetja partnerji in izbrane tretje osebe ali (v) za nas in naše podružnice, poslovne partnerje ter izberemo tretje osebe za ciljanje, ponujanje ali oglaševanje izdelkov, programov ali storitev, ki bi vas lahko zanimali.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Zakoniti interesi in z vašim soglasjem (kjer je potrebno)
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Promoviranje naših izdelkov in storitev našim uporabnikom, nudite prilagojene ponudbe, priložnosti in storitve, ki bi vas lahko zanimale.

Komuniciranje z vami.

  • Uporaba informacij:
    • Podatke o vas uporabljamo za komunikacijo z vami, na primer (i) za obveščanje, ko zmagate na enem od naših natečajev ali nagradne igre ali kadar spremenimo svoje pravilnike ali pogoje, (ii) za odgovor na vaša vprašanja ali (iii ), da se obrnemo na vas glede vašega računa.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Izpolnjevanje pogodbenih in pravnih obveznosti; in z vašim soglasjem (kjer je potrebno)
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Nudenje in / ali sporočanje pomembnih informacij; povečanje učinkovitosti; upravljanje, izboljšanje ali razvoj novih storitev in izdelkov; zbiranje statističnih podatkov.

Zaradi varnosti ter za analizo in nenehno izboljševanje naših spletnih mest in storitev.

  • Uporaba informacij:
    • Tehnične informacije in informacije o uporabi uporabljamo za izboljšanje našega oblikovanja, funkcionalnosti in vsebine ter za omogočanje prilagoditve vaše izkušnje z našo vsebino in ponudbo. Te podatke uporabljamo (i) za zagotavljanje, razvoj, vzdrževanje, prilagajanje, zaščito in izboljšanje naših izdelkov, aplikacij in storitev ter za upravljanje našega podjetja, (ii) za izvajanje analitike, vključno z analizo in poročanjem o uporabi in učinkovitosti , (iii) za zaščito pred prevaro, prepoznavanje in preprečevanje goljufij in drugih nezakonitih dejavnosti, (iv) za ustvarjanje združenih podatkov o skupinah ali kategorijah naših uporabnikov in (iv) za preprečevanje goljufij.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Izpolnjevanje pogodbenih in pravnih obveznosti, legitimnih interesov in z vašim soglasjem (če je potrebno)
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Ocenjevanje informacij o vaših obiskih in interakcijah s spletnimi mesti, da bomo bolje razumeli njihovo uporabo, da bomo lahko razvili bolj intuitivno uporabniško izkušnjo.

Trženje s pomočjo zunanjih družbenih omrežij.

  • Uporaba informacij:
    • Vaše podatke uporabljamo pri interakciji s funkcijami družabnih omrežij tretjih oseb, da vam postrežemo z oglasi in sodelujemo z vami v družabnih omrežjih tretjih oseb. Več o tem, kako te funkcije delujejo, podatki o profilu, ki jih pridobimo o vas, lahko izveste in ugotovite, kako se odjaviti, tako da pregledate obvestila o zasebnosti ustreznih zunanjih družbenih omrežij.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Zakoniti interes in z vašim soglasjem, kot smo ga pridobili mi ali katero koli drugo družabno omrežje (če je potrebno)
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Ocenjevanje informacij o vaših obiskih in interakcijah s spletnimi mesti, da bomo bolje razumeli njihovo uporabo, da bomo lahko razvili bolj intuitivno uporabniško izkušnjo, ponudili prilagojene ponudbe, priložnosti in storitve, ki bi vas lahko zanimale.

Skladnost in sprememba naše poslovne strukture.

  • Uporaba informacij:
    • Informacije, ki jih zbiramo, uporabljamo za odkrivanje, preiskovanje in preprečevanje dejavnosti, ki kršijo naše pogoje uporabe, bi lahko bile goljufive, kršile avtorske pravice ali druge zakone, da bi izpolnile zakonske zahteve in zaščitile naše pravice ter pravice in varnost naših uporabnikov. in drugi. Za namene te pridobitve ali naložbe lahko vaše osebne podatke posredujemo tudi kateremu koli potencialnemu pridobitelju ali vlagatelju v kateri koli del podjetja Hundeshagen.
  • Obdelava v skladu z GDPR:
    • Izpolnjevanje pogodbenih in pravnih obveznosti
  • Zakoniti interesi (kjer je primerno)
    • Zaščita naših poslovnih interesov, lastnine in drugih pravic, varovanje zasebnosti, varnosti in drugih pravic javnosti.
KAKO DELIMO IN RAZKRIVAMO VAŠE PODATKE

Hundeshagen nadzoruje vaše podatke in velja za upravljavca podatkov, kot je opredeljeno v GDPR. Združene in neidentificirane informacije o naših uporabnikih lahko delimo in razkrivamo brez omejitev.

Kadar bomo sodelovali z obdelovalci podatkov, ki obdelujejo osebne podatke zunaj EGP, bomo zagotovili ustrezno raven zaščite. Poleg tega bomo izvajali pravne zaščitne ukrepe, ki urejajo tak prenos, kot so instrumenti, podobni vzorčnim pogodbenim klavzulam, soglasje posameznikov ali druge pravne podlage, dovoljene z veljavnimi zakonskimi zahtevami.

Nekatere države zunaj EGP je Evropska komisija odobrila, da zagotavljajo v bistvu enakovredne zaščite kot zakoni o varstvu podatkov EGP. Zakoni EU o varstvu podatkov omogočajo Hundeshagenu, da prosto prenaša osebne podatke v take države. Prosimo, kontaktirajte nas na privacy@hundeshagen.org če bi radi videli kopijo zaščitnih ukrepov, ki jih uporabljamo v zvezi z izvozom vaših osebnih podatkov.

Ponudniki storitev . Zaposlili smo naslednje kategorije obdelovalcev podatkov, ki v našem imenu obdelujejo osebne podatke: naši izvajalci, ponudniki storitev, ponudniki vsebin in druge tretje osebe, ki jih uporabljamo za podporo svojemu podjetju, imajo lahko dostop do informacij za pomoč pri izvajanju storitev, ki jih opravljajo. za nas, vključno z: ustvarjanjem, vzdrževanjem, gostovanjem in dostavo naših spletnih mest, izdelkov in storitev; izvajanje trženja (na primer za zagotavljanje ciljanih oglasov z ustreznim soglasjem); obdelava plačil, izpolnjevanje e-pošte in naročil; vodenje natečajev; izvajanje raziskav in analitike; in storitve za stranke.

Trženje podružnic in tretjih oseb. Informacije lahko razkrijemo povezanim podjetjem, poslovnim partnerjem in tretjim osebam (npr. Trgovcem na drobno, oglaševalcem, oglaševalskim agencijam, oglaševalskim mrežam in platformam, raziskovalnim organizacijam in drugim podjetjem), katerih praksa ni zajeta v tej politiki zasebnosti in bo delovala kot nadzornik. Te stranke lahko nudijo, ponujajo, izboljšujejo, tržijo in kako drugače komunicirajo z vami o svojih izdelkih in storitvah. Pred kakršnim koli razkritjem vas bomo vedno prosili za predhodno soglasje.

Sponzorji in kopromocije . Včasih ponujamo vsebino ali programe (npr. Natečaje, nagradne igre, promocije ali integracije spletnih mest v družabnih medijih), ki jih sponzorirajo tretje osebe ali so skupaj z njimi. Na podlagi teh odnosov tretje osebe zbirajo ali pridobivajo informacije od vas, ko sodelujete v dejavnosti. Nimamo nadzora nad uporabo teh informacij s strani teh tretjih oseb. Svetujemo vam, da si ogledate razkritje zasebnosti katere koli take tretje osebe, da se seznanite z njihovimi postopki obdelave podatkov, preden se udeležite dejavnosti.

Povezana spletna mesta . Nekatera spletna mesta vsebujejo povezave do drugih spletnih mest, vključno s spletnimi mesti za družabne medije. V naša spletna mesta lahko integriramo vmesnike ali vtičnike aplikacijskih programov za družabna omrežja (vtičnike) iz družbenih omrežij, vključno s Facebookom, Twitterjem, Instagramom, Pinterestom in drugimi. Vtičniki lahko prenesejo podatke o vas na posamezno platformo vtičnika brez vašega dejanja. Ti podatki lahko vključujejo identifikacijsko številko uporabnika platforme, na katerem spletnem mestu ste in še več. Z interakcijo z vtičnikom bodo informacije posredovane neposredno v njegovo družabno omrežje in te informacije bodo morda vidne drugim na tej platformi. Vtičnike nadzoruje pravilnik o zasebnosti posamezne platforme in ne naša politika.

Pravni in kazenski pregon . Informacije lahko razkrijemo kot odziv na pravni postopek, na primer kot odziv na sodni nalog ali sodni poziv ali kot odgovor na zahtevo organa pregona. Takšne informacije lahko razkrijemo tudi tretjim osebam: (i) zaradi zaščite pred goljufijami in zmanjšanja kreditnega tveganja, (ii) če menimo, da je treba preiskati, preprečiti ali ukrepati v zvezi z nezakonitimi dejavnostmi, (iii) za uveljavitev naše pravice, ki izhajajo iz pogodb, sklenjenih med vami in nami, vključno s pogoji uporabe, to politiko, ter za obračun in pobiranje, (iv), če menimo, da je razkritje potrebno ali primerno za zaščito naših pravic, lastnine ali varnosti ali naših strank, uporabnikov, izvajalcev ali drugih, (v), kot to določa zakon.

VAŠA IZBIRA

Tržno komuniciranje in izmenjava s tretjimi osebami. Če ste se naročili na prejemanje novic in / ali tržnih informacij, imate možnost, da izberete svoje želje glede prejemanja tržnih sporočil od nas in naše izmenjave informacij s partnerji za namene neposrednega trženja.

Lahko spremenite svoje nastavitve glede prejemanja določenih tržnih sporočil od nas in naše skupne rabe osebnih podatkov s tretjimi osebami. To lahko storite tako, da nas kontaktirate na privacy@hundeshagen.org . Lahko tudi onemogočite prejemanje e-poštnih tržnih sporočil, tako da sledite navodilom za odjavo, ki so navedena v vsakem e-poštnem sporočilu, ki ga prejmete od nas. Potisna obvestila v mobilni napravi lahko prilagodite tudi v nastavitvah naprave ali aplikacije.

Izbira oglasov . Pri predstavitvi oglasov lahko sodelujemo s tretjimi osebami in se sčasoma ukvarjamo z zbiranjem podatkov, poročanjem, analizo spletnih mest, prikazovanjem oglasov in merjenjem odziva na naših spletnih mestih ter na spletnih mestih in aplikacijah tretjih oseb. Te tretje osebe lahko za izvajanje te dejavnosti uporabljajo piškotke, spletne svetilnike, slikovne pike in drugo podobno tehnologijo. Prav tako lahko pridobijo informacije o spletnih mestih, ki jih obiščete, aplikacijah, ki jih uporabljate, in druge informacije iz vseh vaših brskalnikov in naprav, da lahko predstavijo oglaševanje, ki je prilagojeno vašim interesom na naših spletnih mestih in zunaj njih ter na drugih platformah. Ta vrsta oglaševanja je znana kot oglaševanje na podlagi zanimanja in se lahko uporablja za povezovanje različnih brskalnikov in naprav za namene oglaševanja in analitike na podlagi zanimanja.

Za več informacij o oglaševanju na namizju ali mobilnem brskalniku na podlagi zanimanja in o možnosti, da tretje osebe onemogočite tovrstno oglaševanje, obiščite Vaše spletne izbire in / ali EDAA Samoregulativna pobuda za spletno vedenjsko oglaševanje . Upoštevajte, da se bodo morebitne možnosti zavrnitve, ki jih boste uporabili v teh programih, nanašale samo na oglaševanje na podlagi zanimanja s strani tretjih oseb, ki ste jih izbrali. Morda boste še naprej prejemali oglaševanje, vendar je to oglaševanje morda manj pomembno za vaše interese.

Morda imate več možnosti, odvisno od vašega operacijskega sistema ali mobilne naprave. Večina operacijskih sistemov za naprave ponuja lastna navodila, kako zmanjšati ali blokirati prikazovanje prilagojenega oglaševanja v aplikaciji. Nastavitve zasebnosti v takem operacijskem sistemu si lahko ogledate, če želite izvedeti več o omejevanju prilagojenega oglaševanja v aplikaciji. Z nastavitvami mobilne naprave lahko tudi onemogočite natančne podatke o lokaciji iz mobilne naprave in omejite to zbirko.

Piškotki in druge tehnologije . Mi in naše podružnice, ponudniki storitev tretjih oseb in poslovni partnerji lahko v vaš računalnik pošiljamo 'piškotke' ali uporabljamo podobne tehnologije za izboljšanje vaše spletne izkušnje na naših spletnih mestih ter prek oglaševanja in medijev v internetu in mobilnih aplikacijah.

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki vsebujejo informacije, ki se prenesejo v vašo napravo, ko obiščete spletno mesto, vključno z našimi spletnimi mesti. Piškotki se nato ob naslednjih obiskih te domene pošljejo nazaj na izvorno spletno domeno. Večina spletnih strani vsebuje elemente iz več spletnih domen, zato lahko ob obisku spletnega mesta brskalnik prejme piškotke iz več virov. Piškotki so uporabni, ker omogočajo spletnemu mestu, da prepozna uporabnikovo napravo. Piškotki vam omogočajo učinkovito krmarjenje po spletnih mestih, zapomnitev nastavitev in splošno izboljšanje uporabniške izkušnje. Uporabljajo se lahko tudi za prilagajanje oglaševanja vašim zanimanjem s sledenjem brskanja po spletnih mestih. Sejni piškotki se samodejno izbrišejo, ko zaprete brskalnik, trajni piškotki pa ostanejo v vaši napravi po zaprtju brskalnika (npr. Spomin na vaše uporabniške nastavitve, ko se vrnete na spletna mesta).

Uporabljamo lahko tudi slikovne pike ali 'spletne svetilnike', ki spremljajo vašo uporabo naših spletnih mest. Spletni svetilniki so majhne elektronske datoteke, integrirane v spletna mesta ali v naše komunikacije (npr. E-pošto), ki nam omogočajo, na primer, štetje uporabnikov, ki so obiskali te strani ali odprli e-poštno sporočilo ali za druge povezane statistike. V naše aplikacije lahko vključimo tudi 'komplete za razvoj programske opreme' ('SDK'), da izvajamo podobne funkcije kot piškotki in spletni svetilniki. SDK lahko na primer zbirajo tehnične informacije in informacije o uporabi, kot so identifikatorji mobilnih naprav in vaše interakcije s spletnim mestom in drugimi aplikacijami za mobilne naprave.

Piškotke in druge tehnologije lahko uporabljamo tudi (i) za zagotavljanje, razvoj, vzdrževanje, prilagajanje, zaščito in izboljšanje naših spletnih mest, izdelkov, programov in storitev ter za poslovanje, (ii) za izvajanje analitike, vključno z analizo in poročati o uporabi in delovanju naših spletnih mest in tržnega materiala, (iii) za zaščito pred prepoznavanjem in preprečevanjem goljufij in drugih nezakonitih dejavnosti, (iv) za ustvarjanje združenih podatkov o skupinah ali kategorijah naših uporabnikov, (v) za sinhronizacijo uporabnikov med napravami, podružnicami, poslovnimi partnerji in izbranimi tretjimi osebami ter (vi) za nas in naše podružnice, poslovne partnerje ter izbrane tretje osebe za ciljanje, ponudbo ali trženje izdelkov, programov ali storitev. Piškotki in druge tehnologije prav tako olajšujejo in merijo uspešnost oglasov, prikazanih na nas ali prek nas in / ali drugih omrežij ali spletnih mest.

Trenutno se ne odzivamo na signale Ne sledi, ker enotni tehnološki standard še ni razvit. Nadaljujemo s pregledovanjem novih tehnologij in bomo lahko, ko bo ta že ustvarjen, sprejeli standard.

Upravljanje piškotkov in drugih tehnologij.

Nujno potrebni piškotki

Te piškotki so bistvenega pomena, da se lahko premikate po spletnih mestih in uporabljate njegove funkcije. Brez teh piškotkov ni mogoče zagotoviti storitev, ki ste jih zahtevali (na primer krmarjenje med stranmi). V spodnji tabeli je nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Hundeshagen.org

  • Namen:
    • Podatke, shranjene v tem piškotku, uporabljamo za sistemsko skrbništvo, za izboljšanje varnosti in zagotavljanje dostopa do zahtevanih funkcij na spletnem mestu
  • Nadaljne informacije:
    • Sejni piškotek (poteče, ko je brskalnik zaprt)

Izvedbeni piškotki

Analitične piškotke uporabljamo za analizo, kako naši obiskovalci uporabljajo spletna mesta, in za spremljanje njihove uspešnosti. To nam omogoča, da s prilagoditvijo ponudbe ter hitrim prepoznavanjem in odpravljanjem morebitnih težav zagotovimo kakovostno izkušnjo. Na primer, lahko uporabimo piškotke za delovanje, da sledimo, katere strani so najbolj priljubljene, kateri način povezovanja med stranmi je najučinkovitejši in ugotavljamo, zakaj nekatere strani prejemajo sporočila o napakah. Te piškotke lahko uporabimo tudi za poudarjanje člankov ali storitev spletnih mest, za katere menimo, da vas bodo zanimale glede na vašo uporabo spletnih mest. Podatki, ki jih zberejo ti piškotki, ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki mi ali naši izvajalci in se uporabljajo le v skupni in neidentificirani obliki. V spodnji tabeli je nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Google Analytics

  • Namen:
    • Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Podatke uporabljamo za sestavljanje poročil in za izboljšanje našega spletnega mesta. Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev spletnega mesta, od kod so obiskovalci prišli na spletno mesto in strani, ki so jih obiskali.
  • Nadaljne informacije:

Vir piškotkov: Mouseflow

  • Namen:
    • Mišji tok uporabljamo za zajem anonimiziranih uporabniških informacij o tem, kako obiskovalci spletnega mesta sodelujejo z elementi strani. Te anonimne podatke uporabljamo za pošiljanje povratnih informacij za izboljšano izkušnjo spletnega mesta za uporabnike.
  • Nadaljne informacije:
    • Kliknite tukaj, da si ogledate politiko zasebnosti podjetja Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
    • Če se želite odjaviti, lahko to storite na https://mouseflow.com/opt-out.
    • Trajni piškotki.

Funkcionalnost piškotkov

Piškotke uporabljamo za zagotavljanje določenih funkcij. Na primer ogled video vsebin, pretočnih predvajanj v živo ali zapomnitev vaših odločitev ter zagotavljanje izboljšanih in bolj osebnih funkcij. Ti piškotki se ne uporabljajo za sledenje brskanju po drugih spletnih mestih. V spodnji tabeli je nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: Google Ajax Search

  • Namen:
    • Ta piškotek ponuja funkcijo vnosa besedila, ki je na voljo v vrsticah na spletnem mestu. To ponuja predloge za ključne besede in pomaga izboljšati iskalne poizvedbe.
  • Nadaljne informacije:
    • Sejni piškotek

Oglaševalni piškotki

Oglaševalski piškotki (ali ciljni piškotki) zbirajo informacije o brskalnih navadah, povezanih z vašo napravo, in se uporabljajo za boljše oglaševanje za vas in vaše interese. Ti piškotki merijo tudi učinkovitost oglaševalskih kampanj in spremljajo, ali so bili oglasi pravilno prikazani. Če želite spremeniti nastavitve privolitve, lahko dostopate do upravitelja soglasja EU v nogi strani. Naslednji seznam vsebuje nekaj primerov tovrstnih piškotkov:

Vir piškotkov: DoubleClick:

  • Namen:
    • DoubleClick za izboljšanje oglaševanja uporablja piškotke. Nekatere pogoste aplikacije so ciljanje oglaševanja na podlagi pomembnega za uporabnika, izboljšanje poročanja o uspešnosti kampanje in preprečevanje prikazovanja oglasov, ki jih je uporabnik že videl.
  • Nadaljne informacije:
    • Kliknite tukaj za Googlov pravilnik o zasebnosti za DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=sl
    • Sledenje prek storitve DoubleClick lahko onemogočite na spletnem mestu https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=sl
    • Trajni piškotki.

Vir piškotka: Facebook Pixel

  • Namen:
    • Facebook pixel uporabljamo kot sredstvo za boljše razumevanje naših uporabnikov, prilagajanje vsebine in oglaševanja, zagotavljanje funkcij v družabnih omrežjih in analizo prometa na spletnem mestu. Zbrani podatki ostanejo anonimni. To pomeni, da ne moremo videti osebnih podatkov posameznega uporabnika. Vendar zbrane podatke Facebook shrani in obdela.
  • Nadaljne informacije:
    • Facebook lahko podatke poveže z vašim Facebook računom in jih uporabi za lastne oglaševalske namene, v skladu s svojo politiko zasebnosti na: https://www.facebook.com/about/privacy/
    • Če se želite odjaviti, lahko to storite na https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
    • Trajni piškotki.

Oglaševanje piškotkov na povezanih mestih

Oglaševalske piškotke lahko poleg zahtevanih funkcij uporabljajo tudi spletna mesta v družabnih omrežjih, ki so povezana z našim spletnim mestom, na primer gumbi za skupno rabo ali vdelani predvajalniki zvoka / videa. Spletna mesta v družabnih omrežjih ponujajo te storitve v zameno za ugotovitev, da ste (ali natančneje vaša naprava) obiskali določena spletna mesta. Takšna spletna mesta v družabnih omrežjih postavljajo oglaševalske piškotke tako, ko obiščete naša spletna mesta kot tudi kadar uporabljate njihove storitve in se oddaljite od naših spletnih mest. Postopki piškotkov nekaterih teh spletnih mest v družabnih medijih so navedeni spodaj:

Facebook-ova politika piškotkov: https://www.facebook.com/policies/cookies/

Twitterjeva piškotkovna politika: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

Pravilnik o piškotkih Instagrama: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

Pravilnik o piškotkih Pinterest: https://policy.pinterest.com/en/cookies

YouTubova politika piškotkov: https://policies.google.com/technologies/cookies

Pravilnik o piškotkih SoundCloud: https://soundcloud.com/pages/cookies

Pravilnik o piškotkih Google Plus: https://policies.google.com/technologies/cookies

VAŠE PRAVICE DO DOSTOPA, POPRAVKA IN BRISANJA VAŠIH PODATKOV

Imate pravico od nas zahtevati kopijo vaših podatkov, jih popraviti, izbrisati ali omejiti njihovo obdelavo in pridobiti informacije, ki ste jih navedli. Od nas lahko tudi zahtevate, da nekatere podatke, ki ste jih posredovali tretji osebi, posredujemo v elektronski obliki.

Imate pravico ugovarjati obdelavi osebnih podatkov na podlagi naših zakonitih interesov. Če smo zaprosili za vaše soglasje za obdelavo informacij, imate pravico kadar koli umakniti to soglasje.

Če imate nerešene pomisleke, se imate pravico pritožiti pri organu EU za varstvo podatkov, kjer živite, delate ali če mislite, da je morda prišlo do kršitve. Upoštevajte, da pri uveljavljanju teh pravic veljajo določene izjeme, zato vseh teh pravic morda ne boste mogli uveljaviti v vseh situacijah.

Za te pravice veljajo določene izjeme za zaščito javnega interesa (npr. Preprečevanje ali odkrivanje kaznivih dejanj) in naših interesov (npr. Ohranjanje pravnega privilegija). V nekaterih primerih to lahko pomeni, da lahko obdržimo vaše podatke, tudi če umaknete soglasje. Na večino zahtev bomo odgovorili v enem mesecu.

Kadar koli se lahko odjavite iz novic ali različnih promocijskih e-poštnih sporočil, tako da kliknete povezave za odjavo v takih sporočilih. Komunikacij, povezanih s spletnim mestom, kot so preverjanje računa, potrditve nakupov in administrativna sporočila, ne smete onemogočiti, če ste registrirani na spletnih mestih.

Hramba podatkov

Naša obdobja hrambe osebnih podatkov temeljijo na poslovnih potrebah in pravnih zahtevah. Osebne podatke hranimo toliko časa, kolikor je potrebno za namene obdelave, za katere so bili osebni podatki zbrani, in vse druge dovoljene, povezane namene. Na primer, nekatere podrobnosti o transakcijah in korespondence hranimo do izteka roka za zahtevke, ki izhajajo iz transakcije, ali do izpolnitve zakonskih zahtev glede hrambe takih podatkov.

VARNOST PODATKOV

Izvedli smo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev obdelave osebnih podatkov. Ti zaščitni ukrepi se razlikujejo glede na občutljivost, obliko, lokacijo, količino, distribucijo in shranjevanje osebnih podatkov in vključujejo ukrepe za zaščito osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom.

Dostop do osebnih podatkov omejujemo na osebje in tretje osebe, ki potrebujejo dostop do takšnih informacij za zakonite in ustrezne poslovne namene.
Vsi člani osebja, izvajalci in tretje osebe, ki bodo po naših navodilih imeli dostop do osebnih podatkov, bodo zavezani k zaupnosti, nadzor dostopa pa uporabljamo za omejevanje dostopa posameznikom, ki takšen dostop potrebujejo za izvajanje svojih nalog in nalog.
Vzpostavili smo politike informacijske varnosti, njihove varnostne politike in sistemi pa se pogosto revidirajo. Varnost naše informacijske infrastrukture jemljemo zelo resno.

Čeprav sprejemamo ustrezne varnostne ukrepe za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti varnosti vaših osebnih podatkov. Vsak prenos osebnih podatkov prek interneta in mobilnih platform ni popolnoma varen, zato je prenos osebnih podatkov na lastno odgovornost. Nismo odgovorni za izogibanje kakršnim koli nastavitvam zasebnosti ali varnostnim ukrepom, ki jih zagotavljamo.

Zaščita vaših podatkov je odvisna tudi od vas. Kjer smo vam (ali tam, kjer ste izbrali) dali geslo za dostop do določenih delov naših spletnih mest, ste odgovorni za to, da to geslo ostane zaupno. Gesla ne smete deliti z nikomer.

SPREMEMBE NAŠE POLITIKE

Naš pravilnik lahko občasno posodobimo. O kakršnih koli pomembnih spremembah tega pravilnika o zasebnosti vas bomo obvestili z objavo na naših spletnih mestih. Priporočamo vam, da redno preverjate in pregledujete to politiko, da boste seznanjeni z nedavnimi spremembami.

KAKO DO NAS

Pomisleki glede zasebnosti . Če imate kakršne koli pomisleke ali pritožbe glede zasebnosti na spletnih mestih, nas pokličite na Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Affairs, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9thFloor, East Hollywood, CA, 1312312, ZDA, ali nam pišite na privacy@hundeshagen.org. Potrudili se bomo, da se vam pravočasno in strokovno odzovemo, da bomo odgovorili na vaša vprašanja in razrešili vaše pomisleke.

© Hundeshagen Digital Media, LLC. Vse pravice pridržane. Hundeshagen in Hundeshagen.org sta registrirani blagovni znamki družbe Hundeshagen Digital Media, LLC